SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportHaugaland HåndballHHKs sesongstart: – Vi er litt tynne

HHKs sesongstart: – Vi er litt tynne

Haugaland Håndball tapte med åtte mål borte mot Herulf Moss i serieåpningen i 1. divisjon søndag. Onsdag er det klart for sesongens første hjemmekamp i Sysco Arena. Mostander er Viking TIF fra Bergen.

– Oppladningen til bortekampen i Moss var ikke den beste. Vi sto opp klokken 04.50 søndag morgen, kjørte i biler over til østlandet og spiste på bensinstasjoner på veien. Det er ingen unnskyldning, mer en forklaring, sier Justesen.

Han varsler et revansjesugent HHK før første hjemmekamp, og håper på godt oppmøte.

– Selvfølgelig er publikum viktig. De er på mange måter vår åttende mann på banene og bidrar til å legge trøkk både på motstanderen og på dommeravgjørelser når det drar seg til.

Justesen er usikker på hva laget kan levere i årets 1. divisjon. HHK har mistet en del spillere og, ifølge Justesen, hatt litt uflaks på overgangsmarkedet. Han er imidlertid glad for at storscorer Olli-Pekka Korpimäki, som var skadet hele fjorårssesongen, er tilbake. I tillegg er danske Ian Seistrup med og bidrar, selv om han i utgangspunktet har gitt seg.

Er stallen rett og slett litt sårbar?

– Det vil jeg si. Vi er litt tynne. Det skal ikke mer til enn et par skader før vi sliter, sier Justesen, som av den grunn ikke har gått ut med noen målsetting for sesongen.

I HHK i år handler det om å ta en kamp av gangen.

– Vi er uforutsigbare, om en vil være positiv. Ustabile om en vil være negativ, sier Justesen.

 

HHK – Viking TIF har avkast kl 19.00 onsdag kveld.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no