SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportHaugaland Håndball– Det kan ikke bli annet enn gøy!

– Det kan ikke bli annet enn gøy!

HHK-spiller Jon Robertsen er ikke nervøs før cupkampen mot Norges beste lag Drammen onsdag kveld.

– Vi går inn i hver kamp for å vinne. De er et lag med veldig mange gode spillere, og har en bredere tropp enn oss, men det er ikke annet å gjøre enn å kjøre på, sier Robertsen.

Drammen trenes av Kristian Kjelling. De har VM-sølvvinner Joakim Hykkerud på laget, og en tidligere HHK-kjenning; Christian Spanne fra Haugesund. Han ser frem til å «en tur himom» og gleder seg til kamp. 31-åringen spår HHK en tøff oppgave med å slå Drammen ut av cupen.

– Vi har uttalt at vi vil gå hele veien, så dette er en kamp vi tar svært seriøst. Det er vel ikke til å legge skjul på at vi kommer til å kjøre et høyt tempo, så får vi se om HHK henger med i svingene, sier Spanne, som er inne i sin tredje sesong i Drammen.

Robertsen ser imidlertid ikke på høyt tempo som den største trusselen.

– Vi kan svare med å dra ned tempoet, men vi er også et temposterkt lag. Så det kan kanskje være en fordel for oss, sier 20-åringen.

Drammen har vunnet begge sine to første kamper i Eliteserien så langt, og topper tabellen. HHK har tapt sine to første kamper i 1. divisjon. Nå håper de på godt oppmøte og god støtte fra publikum under 4. rundekampen i Sysco Arena onsdag kveld.

Kampstart er kl 19.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no