SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterSamferdselKarmsundgata: Innkjøringen til Djupaskarvegen stenges

Karmsundgata: Innkjøringen til Djupaskarvegen stenges

Oppdatering fredag formiddag: Stengingen av innkjøringen utsettes til mandag for å ta hensyn til de som skal på FKHs hjemmekamp på søndag. Det meldte Fagne i en pressemelding fredag, etter intervjuet med senior kommunikasjonsrådgiver Julianne Mossing på torsdag.

Innkjøringen til Djupaskarvegen fra Karmsundgata skal stenges. Stengingen skjer i forbindelse med arbeidet til Haugaland Krafts nettselskap Fagne, som legger ny strømkabel. Samtidig åpnes Stavangergata igjen etter å ha vært stengt i to uker. Stengingen av innkjøringen til Djupaskarvegen er planlagt å vare til midten av september. Omkjøring til parkeringsplassen på Flotmyr blir via Rogalandgata. Mossing fortalte på torsdag at arbeidet med å legge ny strømkabel etter planen skal vare ut året.

Foto: Pressefoto, Fagne

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no