SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportHaugaland HåndballØltørste HHK-dansker måtte nøye seg med pizza og brus

Øltørste HHK-dansker måtte nøye seg med pizza og brus

Flere kilo lettet fra HHK-trener Andreas Justesens skuldre da laget berget plassen i 1. divisjon søndag. Etter 9 strake tap i høst og vinter var det seieren i lokaloppgjøret mot Stord som var vendepunktet. Siden har HHK tidvis storspilt og stengt buret.

Det ble en lang busstur hjem fra Skien i natt går. Danskene saumfarte Bø for barer, men måtte finne bussen igjen med uforrettet sak.

– Det ble lite feiring. Alt er jo stengt i Norge på søndager. Spesielt danskene var litt misfornøyde. Vi hadde noen tropper ute da vi stoppet i Bø for å let etter en bar, men ingenting var åpent. Det ble brus på Pizzabakeren istedet men det var god stemning, sier Justesen.

Nå er han glad for at plassen er sikret, slik at HHK slipper å spille de to siste kampene for sesongen med kniven på strupen.

– På en måte er det jo synd at sesongen snart er over når vi spiller så bra. Samtidig skal det bli godt å få lukket ned denne sesongen, og se frem mot neste sesong. I 1. divisjon, sier HHK-treneren, som har kontrakt også neste år.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no