SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKonkurranser
De følgende generelle konkurranseregler gjelder for alle konkurranser i regi av Radio 102. Som et tillegg til disse kommer spesielle regler knyttet til hver av konkurransene. Disse publiseres med konkurransebeskrivelsen. Pågående konkurranser finner du her.
In recent years, the curriculum of ordinary differential equations has undergonefundamental
changes in favor of the visual aspect of the field. Traditionally, differential equations were taught in a very mechanical way: Equations are usually classified, and for each class a method of solution is
presented. Since differential equations are widely used in engineering and the physical sciences, this mechanical approach has defeated the purpose of the course as an aid to understanding real life problems (such as the harmonic oscillator, predator-prey models, competing species models, and others.) The traditional approach to teaching differential equations has its roots in the way Calculus has been taught throughout the past centuries. Check more info here https://typemyessays.com/thesis-help.

1 Ansatte i Radio 102, kunder/sponsorer og samarbeidspartnere, samt deres nærmeste familie kan ikke delta eller vinne i Radio 102s konkurranser på radio eller nett.

2 Er vinneren under 18 år, må foreldre eller foresatte gi samtykke til at vinneren kan motta premien. Eventuell premieskatt eller avgifter skal betales av vinneren selv.

3 Vinnerens navn, bilde og stemme, kan brukes i markedsføring av Radio 102 eller deres partnere på radio, nett eller andre kanaler. Gjennom deltakelse i konkurranser/aktiviteter godkjenner deltakerne en slik bruk.

4 Med mindre noe annet klart fremgår av premiebeskrivelsen eller uomtvistelig er avtalt, er Radio 102 ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader knyttet til premiene eller bruken av dem – så som for eksempel transport til avreisested, kost, losji, tilleggsaktiviteter- og utstyr, og annet som ikke er beskrevet som en del av premien.

5 Ved konkurranser om billetter til konserter, idrettsarrangement eller lignende står vinneren selv for reise-, diett- og losjikostnader hvis dette ikke er inkludert i premien. Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon eller overføre premiekravet til andre personer eller organisasjoner.

6 Radio 102 forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold når som helst under konkurranseperioden. Premier som ikke er hentet, eller som er returnert til Radio 102, tilfaller Radio 102 etter tre måneder regnet fra den dato premien er vunnet.

7 Ved alle premier med reiser gjelder 18 års aldersgrense for å kunne gjøre bruk av premien (alternativt i følge med foresatte hvis ikke annet er avtalt). Radio 102 er ikke ansvarlig for å skaffe til veie en ekstra reise eller på annen måte legge til rette for at foresatte kan reise sammen med en ikke myndig premievinner.

8 Radio 102 er ikke ansvarlig for reiseforsikring ved reisepremier, og vinneren reiser på eget ansvar. Det påligger vinneren(e) selv å tegne relevant reiseforsikring for premiereisen dersom vinneren(e) ønsker å være forsikret.

9 Radio 102 er ikke ansvarlig for tekniske feil på telefon, sms, e-post eller brev ved deltakelse i konkurranser/aktiviteter, som ligger utenfor Radio 102s rimelige kontroll. Ved utvelgelse av deltakere i konkurranser skjer utvelgingelsen av deltakere/vinnere automatisk/maskinelt.

10 Ved deltakelse i konkurranser på Radio 102, aksepterer deltakerne disse konkurransereglene og de beslutninger Radio 102 kan komme til å ta vedrørende vinnere, endringer i periode, opplegg eller gjennomføring av konkurransen, som endelige og definitive. Radio 102 forebeholder seg retten til å utestenge deltakere om de bryter reglene, jukser, skaffer seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten.

11 Ved gjennomføring av konkurranser, kan vinneren bli oppringt av programlederen for å foreta kåringen direkte på lufta. Påmeldte deltakere forplikter seg å være tilgjengelig rundt trekningstidspunkt. Radio 102 prøver bare å ringe utvalgt vinner én gang, ved tapt anrop, blir en annen vinner trukket ut.