SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportHaugaland HåndballHHK låner Karmøyhallen

HHK låner Karmøyhallen

Søndag spiller Haugaland Håndball ny hjemmekamp i 1. divisjon, men ikke i Sysco Arena dene gangen. Kampen spilles i Karmøyhallen. Aksel Røsand i HHK håper på opp mot 500 tilskuere.

HHK sliter fortsatt i økonomisk motgang, men har gjort grep. Ingen er i dag ansatt i apparatet som har med markedsføring å gjøre. Røsand erkjenner at FKH er en for tøff konkurrent i markedet per i dag, men vil ikke bare skylde situasjonen på det. Han mener det også er opp til HHK å være attraktive nok.

Klubben prøver å tjene penger på andre ting, blant annet julekalendere og salg av bambussokker.

Det gror forøvrig godt under A-laget. HHKs G16-lag er på vei mot spill i den nasjonale Bring-serien. Med seier eller uavgjort i kampen mot AK28 i Åkrahallen på lørdag er plassen sikret.

– Det vil være første gang et aldersbestemt lag fra Haugalandet klarer dette siden 90-tallet, sier Røsand, som håper på god publikumsstøtte også til den kampen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no