SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemRadio 102Kontakt Radio 102

Radio 102 er en av Norges største lokalradiostasjoner med nedslagsfelt i Haugesund, Karmøy og omliggende kommuner. Radio 102 er et aksjeselskap som er heleid av Mediehuset Haugesunds Avis.

Kanalen gir deg daglige oppdateringer på trafikk, underholdning, kultur, sport og lokale nyheter. Radio102 startet opp som lokalradio på Eide i Kopervik i 1985, før de senere fikk lokaler på Vorrå like nord for byen. Etter at Mediehuset Haugesunds Avis kjøpte opp Radio102 flyttet de ut av Kopervik og Karmøy, og ble samlokalisert med resten av Mediehuset i Haugesund.

Redaksjonen i Radio 102: Fra venstre Eivind Kallevik, Monica Thorsen, Thor Magnar Thorsen og Egil Houeland

Kontaktinformasjon

Radio 102 AS
Karmsundgata 72, 5529 Haugesund
Postboks 102, 5506 Haugesund

Telefon: +47 52 720 102
SMS/MMS: Kodeord «R102» til 2077

E-post redaksjon: post@radio102.no
E-post studio: direkte@radio102.no
E-post marked: reklame@radio102.no

Her ser du kontaktinformasjon til alle ansatte