SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportUkens podcast fra H-avisPodcast : «Frelst» og «PiP»

Frelst:

Hør siste utgave av ukas podcast «Frelst» produsert Terje Flateby og Odd Kåre Grøttland fra sportsredaksjonen i Haugesunds Avis. Her får du et dypdykk ned i aktuelle sportsnyheter som diskuteres inderlig og inngående av ukas panel.

Hør podcasten her (iTunes). Podcasten kan også søkes opp i Spotify. Søk etter «Frelst».

Husk også at du kan følge Frelst i sosiale medier, både på FacebookInstagram og Twitter.


PiP (Pedagogisk IdrettsPreik):

Kjell Sture Jensen, Vidar Levinsen, Håkon André Waage, Knut Arne Vespestad og Ingolf Olsen er navnet på de fem herremenn bak denne Podcasten. Det er også disse det er bilde av øverst i denne saken (minus Ingolf). Alle kjente og særdeles godt kjent med fotballmiljøet på Haugalandet, ikke minst gjennom Radio 102’s fotballsendinger.

Her kan du høre alle episodene: PiP

PiP på Facebook

PiP på Twitter

 

Del på:

Thor Magnar Thorsen er redaktør i Radio 102 og programleder for morgenprogrammet «Din Morgen» på Radio 102. I tillegg er han å høre i «Tøffe tak» hver lørdag ettermiddag. Har vært ansatt i Radio 102 siden januar 2000.

thor.magnar.thorsen@radio102.no