SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkForeslår å legge ned fengslene i Haugesund og Sandeid

Foreslår å legge ned fengslene i Haugesund og Sandeid

Kriminalomsorgsdirektoratet og Statsbygg har vurdert framtidig behov for fengselskapasitet. De kommer med flere anbefalinger basert på prognosene. Haugesund fengsel og Sandeid fengsel er blant 16 fengsler det foreslås å legges ned. Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl uttaler i en pressemelding at det ikke er aktuelt nå.

Samtidig foreslås det i rapporten å opprette en annen type fengsel med 48 plasser, som betegnes som «lavere sikkerhet». At regionen trekkes frem som en av få hvor det er behov for og ønskelig å bygge nye fengsler, trekker stortingsrepresentant Sveinung Stensland (H) frem som positivt. – Det som er negativt er at en vil legge ned to fengsler og erstatte det med et som har mindre kapasitet totalt, og det legges ikke opp til høysikkerhetsplasser, påpeker han.

Arkivfoto: Vilde Aurora Drevland Klyve, Haugesunds Avis

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no