SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemRadio 102
Redaksjonen i Radio 102: Fra venstre Eivind Kallevik, Monica Thorsen, Thor Magnar Thorsen og Egil Houeland

Radio 102 er et selvstendig aksjeselskap med egen redaksjonell og kommersiell ledelse. Stasjonen er heleid av Mediehuset Haugesunds Avis og som igjen er en del av Amedia konsernet.

Radio 102 har siden oppstarten i 1985 vært en av Norges sterkeste lokalradiostasjoner både når det gjelder antall lyttere og markedsandel i eget område.  Redaksjonelle satsningsområder for Radio 102 er kultur, underholdning, sport og nyheter. Alt med en lokal forankring.

Radio 102s sendinger dekker i dag Haugesund, Karmøy, Tysvær, Sveio, Bokn, Vindafjord, Sauda og Etne, samt deler av Sunnhordland (Stord/Bømlo).

Radio 102 sender 24 timer i døgnet, 365 dager i året og du finner oss både på FM, DAB og nettradio

I starten var Radio 102 eid av en rekke lag og organisasjoner. Haugesunds Avis hadde da en mindre aksjepost i stasjonen. Utover på 90-tallet kjøpte avisen ut de andre aksjonærene og har siden tidlig på 2000-tallet vært eneeier av Radio 102.

Radio 102 startet sine sendinger 17. januar 1985. Den gang fra lokaler tilknyttet Utgarden Folkehøgskole i Kopervik. I 1992 flyttet stasjonen inn i nye lokaler på Vorrå på Karmøy. Siden 2007 har Radio 102 vært samlokalisert med Haugesunds Avis i Karmsundsgata i Haugesund.

Tall fra Norsk Gallup viser at om lag hver fjerde person på Haugalandet hører på Radio 102 hver eneste dag. I løpet av en måned hører ca. halvparten av befolkningen på Radio 102. Det bor om lag 120.000 personer i vårt dekningsområde.

Radio 102 har i dag 9 ansatte på heltid i tillegg til frilansere/vikarer, og omsetter for ca. 11 millioner kroner i året.

Slik kan du lytte på Radio 102

Dekningsområde FM:
Haugesund, Karmøy, Tysvær, Sveio, Bokn, Vindafjord, Sauda og Etne

Frekvenser FM (MHz):
94,5 – Haugesund sentrum | 100,7 – Vikedal | 104,5 – Skudenes | 105,0 – Grinde | 106,7 – Sauda | 106,9 – Steinsfjellet (Hovedsender) | 107,8 – Sauda

Dekningsområde DAB:
Region 17: Haugaland (Haugesund, Vindafjord, Utsira, Tysvær, Bokn, Karmøy, Sveio, Etne) | Region 18: Sunnhordaland (Austevoll, Bømlo, Fitjar, Stord, Tysnes, Kvinnherad)

Frekvensområde DAB (MHz):
Blokk 11B: 217,872 – 219,408 | Blokk 11C: 219,584 – 221,120

102-historien i bilder