SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemRadio 102Ansatte i Radio 102
Her finner du kontaktinformasjon til alle faste ansatte i Radio 102 – i tillegg har vi  samarbeid med frilansere og frivillige krefter. Tips oss gjerne direkte dersom du har en sak som du mener vi bør dekke.
Redaksjonen i Radio 102
Thor Magnar Thorsen
Ansvarlig redaktør
Thor Magnar (født 1969) er opprinnelig fra Haugesund, men bor i dag på Ekrene i Sveio sammen med Linda. Thorsen er å høre på Radio 102 i "Din Morgen" fra klokken 07-09, sammen med Helge og Eivind.

Telefon: 909 25 011 / 52 72 01 04
Thorsen er glad i nesten all musikk, men synes det er aller kjekkest med band som skal spilles på høyt volum. Av favoritter kan nevnes band som Thin Lizzy, TNT, Iron Maiden, Stage Dolls, Whitesnake og Def Leppard.

Les mer
Monica Thorsen
Journalist
Monica kom til verden en mørk og stormfull vinterkveld i 1986. Hun vokste opp på Moksheim som er et bittelite område mellom Norheim og Vormedal. Radiokarrieren hos Radio 102 startet høsten 2010.

Telefon: 467 99 462 / 52 72 01 06
Barndoms- og ungdomsårene ble dedikert mye til fotball og håndball, ved sportsklubben Nord. Etter et år med fem måneder (!) med snø i Lillehammer, der hun studerte film- og fjernsynsvitenskap, bar turen videre til det blide Sørland, med ræger, solskinn og Avis/nett-journalistikk-studiet på Gimlekollen.

Les mer
Eivind Kallevik
Journalist
Eivind kom til verden 20. mars i 1986. Han vokste opp i landlige omgivelser på Kallevik i Tysvær. Han har studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Eivind har også tatt kurs i dubbing av animasjonsfilm.

Telefon: 936 91 561/52 72 01 07
Eivind har jobbet i både butikk og barnehage og spilt fotball så høyt som i 5. divisjon.

Les mer
Egil Houeland
Journalist
Egil Houeland har vært på Radio 102 siden starten i januar 1985. Nå går han igjen i radioens lokaler i Haugesunds Avis. Egil følger trafikk, underholdnings- og nyhetsbildet utover ettermiddagen.

Telefon: 900 15 043 / 52 72 01 08
Lørdag fra kl. 14 teller Egil ned Radio 102’s Topp40. Fortsatt har han et lidenskapelig forhold til musikk, både ny og gammel. Noe av det kjekkeste han vet er å oppdage en ny låt eller artist for første gang og så presentere oppdagelsen for deg på radioen. Egil bor i Skudeneshavn sammen med noen plater, kone, hus og hage.

Les mer
Markedsavdelingen i Radio 102
Terje Grønningen
Markedssjef
Terje ble født for bare kort tid siden, samme år som Beatles gav ut ”Love Me Do”. Etter en trygg og god oppvekst på Torvastad, noen år med skole/jobb i Stavanger så i Haugesund er han igjen godt bosatt på Torvastad.

Telefon: 900 22 262
Ut mot havet, der han bor sammen med sin fantastiske familie Tove-Sissel, Amalie, Georg og Jørgen. Fotball og musikk er de store interessene som har hengt ved han siden barneskolen. Og favoritt lagene er Arsenal og FKH ( han reiser alltid til Oslo når FKH er i Cup-finalen). Og selvfølgelig Torvastad hvor han for tiden er engasjert som trener på to lag og ellers er med i styret.
Les mer
Linda Eritsland
Markedskonsulent
Eritsland er født og oppvokst i Siddisland, den byen rett over Boknafjorden altså. Der bodde hun frem til hun traff den store kjærligheten Egil, som klarte å lokke henne til Haugalandet nærmere bestemt til Tysvær.

Telefon: 908 33 825
Eritsland trives godt i sammen med venner, familie og gode arbeidskollegaer noe det er flere av i Radio 102 🙂 På sommerstid finner du gjerne Eritsland ved og i sjøen, på vinterstid er hun oppe i alpinbakkene.
Les mer
Oddvar Sørensen
Markedskonsulent
Oddvar, ekte Haugesunder – født på Islands nasjonaldag 17. juni – årgang 1966. Oppvokst i og ved Haraldshallen og Haraldsvang med alt man kunne foreta seg der.

Telefon: 911 63 769
Oddvar er Haugar, QPR og FKH-fan. Han ble radiomann etter en «mannsalder» i Haugesunds Avis.Trives godt på høye topper med eller uten ski.
Les mer
Wolfgang B Ognøy
Reklameprodusent


Telefon: 471 42 996
Kristian F Skeie
Reklameprodusent


Telefon: 476 43 481
Frilansere
Helge Bertelsen
Programleder
Din morgen, Sommershow