SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFriluftsliv for alle gjennom ti år

Friluftsliv for alle gjennom ti år

Friluftsliv for alle feirer ti år i år. Annenhver onsdag samles opp mot 100 personer i Djupadalen for å få med seg tilbudet til Haugesund turistforening. Det er et tilbud til personer med ulike funksjonsnedsettelser, i hovedsak utviklingshemmede. De kommer fra Haugesund, Karmøy, Tysvær, Sveio, Etne og Vindafjord.

Det er forskjellige ting deltakerne kan få med seg, som å gå tur, kløyve ved eller å følge naturstien som er tilrettelagt for rullestoler.

-Det har vært utrolig kjekt. Jeg gleder med til hver onsdag. Jeg har jo med meg mange frivillige, de tar det på fritiden sin. Etter travel jobb så kommer de opp og stiller opp gang etter gang. De er jeg helt imponert over, sier Audhild Sannes i Haugesund turistforening.

Tilbudet har blitt lagt merke til. De har hatt besøk fra flere som har sett på tilbudet, i Stavanger har det nylig blitt startet et slikt tilbud.

Feiringen starter klokken 17 i morgen ettermiddag med besøk av ordførere, to «Ingen grenser»-deltakere, generalsekretæren i Den norske turistforeningen og samarbeidspartnere. Hundespann, kanoer og naturstien er gjort klart. Vanligvis avsluttes turen med mat på bålet, denne gangen stiller kokker og elever fra Karmsund opp og griller.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no