SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportLa om livet – Klar for «Gi Gass!»

La om livet – Klar for «Gi Gass!»

Bilforhandler Nils Sørhaug har fått et helt nytt liv etter at han fikk et realt varsel i fjor. Nå er trening, kosthold og mindre stress nøkkelord i hverdagen.

– Jeg fikk et gult kort i form av et hjerteinfarkt i fjor høst. Da tenkte jeg at det var på tide å legge om livet litt. Jeg begynte å trene flere ganger i uka og la om kostholdet. For eksempel ble chips og cola til Barcelonakampen i går kveld byttet ut med grønnsaker og vann, sier Sørhaug.

Han har også endret livet på andre måter, og er ikke online hele tiden som han gjerne var før.

– Jeg slår gjerne av mobilen slik at jeg slipper at det plinger og piper når det kommer en sms, en snap eller en melding på Facebook. En føler seg litt lettere og en trenger ikke være «på» hele tiden, sier Sørhaug.

Han gjestet Radio102 onsdag morgen sammen med Cathrine Skogland og Rune Hummelsund fra Haugesund Aerobic- og Treningssenter. De arrangerer i samarbeid med Gassco og Haugesunds Avis «Gi Gass» for fjerde gang i november. Der er Sørhaug selvskreven.

Hør mer om dette i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no