SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemHvorfor annonsere på Radio 102?

Med radio når du mennesker der de er og når de minst venter det – og gjerne mens de er på farten. Det kan enten være i bilen til eller fra jobb, på vei til butikken, henting på håndballtrening eller på arbeidsoppdrag, eller det kan være hjemme, på hytta, på tur med hunden eller i butikken.

En radioreklame treffer ofte lytteren tett opptil kjøpsøyeblikket. Vi opplever det gang på gang, og får det bekreftet fra våre kunder; radioreklame virker!

På radio får du eksponert og repetert reklamebudskapet ditt til potensielle kunder når de minst venter det.

Man kan ikke scrolle forbi radioreklamen
Man kan ikke overse en radioreklame på samme måte som man kan bla forbi en avisannonse eller scrolle forbi en reklame på facebook. Elektroniske målinger av radiolytting viser dessuten at 93% av lytterne som var der før reklamepausen, fortsatt lytter etter reklamepausen.
(Kilde: PPM/Arbitron).

Radio er et “personlig” medium og oppleves som en én-til-én-samtale mellom lytteren og den som prater på radio, noe som gir en rekke fordeler;

  • Du treffer lytteren direkte
  • Du kan vekke følelser og engasjement hos lytteren
  • Du kan skape tillit og lojalitet med lytteren

FAKTA

Visste du at Rogaland er det fylket hvor lokalradio står sterkest?

Les mer på lokalradio.no

Hva fungerer best på radio?
Hvordan kan du på best mulig måte utnytte de verdifulle sekundene du har til rådighet i en radioreklame?

Radio er et “øyeblikks-medium” som fungerer godt til å påvirke lytterens kjøpelyst og handlekraft der og da. Å reklamere for pågående kampanjer og tidsbegrensede tilbud er en god måte å utnytte dette på.

Siden så mange hører på radio i så mange forskjellige situasjoner og settinger er radio også et ypperlig medium for profilannonsering og merkevarebygging. Vi mennesker generelt er vanedyr; vi lytter ofte på radio på de samme tidspunktene og på de samme stedene hver dag. Dukker ditt firmanavn opp med jevne mellomrom, på de rette tidspunktene og over lang tid, vil det bidra til å gjøre din merkevare “top of mind”.

FAKTA

Radio 102s sendinger dekker i dag Haugesund, Karmøy, Tysvær, Sveio, Bokn, Vindafjord, Sauda og Etne, samt deler av Sunnhordland (Stord/Bømlo).

Hvem treffer du?
Ifølge tall fra Kantar AS lytter hver femte person på Haugalandet til Radio 102 hver dag – hver femte bil du ser i Karmsundgata en mandag morgen, hver femte person du treffer i Haugesund under Sildajazzen eller hver femte tilskuer på et fullsatt Haugesund Stadion. Alle disse kan du komme i kontakt med via Radio 102 hver dag.

Hvordan spisser du ditt budskap for best mulig å treffe din målgruppe? Vi hjelper deg!

Vil du lære mer om å lage en god radioreklame? Les mer her.