SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemHvorfor annonsere på Radio 102?Reklameprodukter og sendeflater

Radio 102 kan tilby deg som annonsør en rekke spennende muligheter og produkter. Våre rådgivere utvikler vanligvis en skreddersydd eksponeringsplan for hver enkelt annonsør. 

Her er noen av de faste reklamepakkene og sendeflatene vi kan tilby. Vennligst kontakt oss for mer informasjon eller andre løsninger.

Reklameprodukter

Enkeltspots
Vi produserer og trafikkerer radiospots med variable lengder, som fordeles i våre sendeflater.

5 på
Månedspakke med variabelt antall spots hver dag i ønsket tidsperiode (fra 100 til 400 spots per måned). I denne pakken blir radiospottene kjørt kort tid i forkant av nyheter hver hele time.

Nyheter INN
Måneds- eller ukespakke med en eller flere faste radiospotter INN mot de daglige nyhetssendingene hver hele time. Plasseringen er eksklusiv med kun én annonsør.

Nyheter UT
Månedspakke med en eller flere faste radiospotter UT av de daglige nyhetssendingene hver hele time.

If you decided to chose one of these options, please make sure you’ve done your research. With the help of http://essaysinformation.info/ you can make the research in no time. This service can help you out with any kind of essays, assignments, researches and other educational papers.

Været presenteres av…
Månedspakke med logospots inn mot værmeldingen hver time.

Været UT
Månedspakke med radiospots UT av værmeldingen hver time.

Sporten
“Sporten presenteres av…” med din firmalogo INN mot de daglige sportssendingene, i tillegg til en reklamespot UT av sportssendingen.

Riktig Tid
“Riktig Tid presenteres av…” med din firmalogo, i tillegg til en reklamespot UT av spalten. Riktig Tid kjøres i alle “live timer”.

Temperaturen
“Temperaturen presenteres av…” med din firmalogo, i tillegg til en reklamespot UT av spalten. Temperaturen kjøres i alle “live timer”.

Nettbanner
Vi legger hele tiden ut aktuelle saker, innslag og konkurranser på våre nettsider. Plassér dine

Sendeflater

Morgen, formiddag, lunsj og ettermiddagssending
I alle flater fyller vi på med aktuelle gjester, musikk og konkurranser. Livesendinger hver lørdag.

Sport
Vi dekker lokalsport over hele Haugalandet.

Trafikk
Trafikknyheter er prioritert i alle våre sendeflater.

FKH kamper
Vi har livesendinger fra alle FKH kamper med egne reportere.

Sommershow
Ca 25 livesendinger hele sommeren. Der det skjer noe, der er Radio 102.

Lykkehjulet
Vi spinner lykkehjulet i våre sommersendinger, med flotte premier fra våre samarbeidspartnere.

Vi hjelper deg med å finne løsningen som passer for deg og din bedrift, slik at du får mest mulig oppmerksomhet rundt dine produkter eller tjenester. Ta kontakt med oss idag for et tilbud.