SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSpillelister

Radio102 legger vekt på låter med solid melodiføring og vers- og refrengoppbygging. Vi søker låter som i tillegg til å være aktuelle i nåtiden også skal holde mål i flere år framover. Radio102 spiller låter fra samtlige tiår tilbake til siste del av 1960-tallet.

Aktiviteten på den lokale musikkfronten har økt enormt de siste årene, og Radio102 har hatt gleden av å introdusere en rekke lokale artister med ulike uttrykk der noen synger på dialekt, andre på engelsk. Det er en glede å kunne presentere en god låt med et lokalt talent mellom en hit med Adele og en klassiker med Bruce Springsteen. Det gir Radio102 en unik musikalsk mix.

Radio102 Topp40 gikk på lufta første gang i januar 1990 og er den lengst levende hitlisten på norsk radio.

Topp40 er stasjonens mest spilte låter, og musikksjef Egil Houeland henter ut data og setter opp den endelige Topp40-listen som du hører lørdag kl. 12.00. Nyttårsaften feirer vi musikkåret med å telle ned Topp102 – de mest spilte låtene på Radio102 i året som gikk. Topp40 inneholder alt fra hit med store internasjonale navn til etablerte og helt nye lokale artister.

Hører du en låt på Radio102 og vil sjekke hvem det var som sang, går du inn på sist spilte. Her kan du bla tilbake i musikkloggen til dag tidspunktet du hørte låten. Klikker du på den vil den åpne seg i spotify, og du kan legge den til i dine favoritter. Slik bruker du Radio102-musikken interaktivt.

I am raw html block.
Click edit button to change this html

Ссуду интернет в карту моментально в Украине Новые технологические процессы стремительно вступают никак не только лишь в нашу с тобой обыденную жизнедеятельность, однако и в экономическую область. Их существенно стремительнее осваивают незначительные финучреждения, отделанные обеспечить покупателю обслуживание 21 столетия. Ранее в течении некоторых года ссуду интернет формата начал типичным, обычным феноменом с целью млн. юзеров, поспевших согласно совершенству дать оценку его достоинства. Данный обслуживание удобен, дает возможность незамедлительно разрешать вещественные трудности в протяжение незначительного интервала периода. Алгоритм сотрудничества Беспристрастная статистика подтверждает, то что из числа различных банковских товаров более востребован непосредственно ссуду интернет в карту, его поспели дать оценку его никак не только лишь городе москве, однако в ареалах. Кратко обрисуем процедура воздействия соискателя: Среди большого колличества учреждений кандидат обязан подобрать возможного напарника, предлагающего с его места зрения более интересные требование. Присутствие отыскивании фирмы необходимо придерживаться абсолютно всеми вероятными аспектами подбора, что дает свой интернет-каталог ссуд. После группа в клавишу «Оформить» следует наполнить типичные сведения в веб-сайте МФО. Далее остается только лишь ожидать, если случится согласие запроса и станет зачислен интернет ссуду в карту в требуемых размерах. На завершающем стадии необходимо возвратить целую необходимую сумму к дате, показанной в подмахнутом соглашении. В ином случае компаньон обладает возможность использовать вирные наказания. лучший займ онлайн