SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSpillelister

Spillelister

Radio102 legger vekt på låter med solid melodiføring og vers- og refrengoppbygging. Vi søker låter som i tillegg til å være aktuelle i nåtiden også skal holde mål i flere år framover. Radio102 spiller låter fra samtlige tiår tilbake til siste del av 1960-tallet.

Aktiviteten på den lokale musikkfronten har økt enormt de siste årene, og Radio102 har hatt gleden av å introdusere en rekke lokale artister med ulike uttrykk der noen synger på dialekt, andre på engelsk. Det er en glede å kunne presentere en god låt med et lokalt talent mellom en hit med Sigrid og en klassiker fra Bruce Springsteen.

Hører du en låt på Radio102 og vil sjekke hvem det var som sang, går du inn på sist spilte. Her kan du bla tilbake i musikkloggen til dag og tidspunktet du hørte låten. Klikk her for musikklogg: Sist spilte låter på Radio 102

De beste nye låtene legger vi i to lister, A-liste med 10 låter som spilles noe oftere enn B-listen med 20 låter. Disse vil rotere mellom låter fra de ulike tiårene fra vårt rike arkiv. Det gir Radio102 en unik musikalsk mix.

Uke 25, 2024

17.06 – 23.06

Henter spillelister...