SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Du kan gå i kjelleren etter potetene, men du skreller dem oppe!

– Du kan gå i kjelleren etter potetene, men du skreller dem oppe!

Blindeforbundet vil ha sine medlemmer i sosial aktivitet og har startet et prosjekt kalt “Midt i livet.” Dette har ført til at forbundet på Haugalandet stiller to lag til 102s julequiz i Maritim Hall fredag kveld.

– Målet med dette er å finne på noe gøy sammen. Resultatet er ikke så viktig, sier Thor Dagfinn Bjelland.

Han har en sykdom som gjør synet gradvis dårligere. Nå har han kun 7 prosent syn igjen og har engasjert seg i «Midt i Livet»-prosjektet Han håper å kunne dra flere blinde og svaksynte ut av isolasjon.

– Det er forskjellige årsaker til at flere lever begrensede sosiale liv. Det er viktig å fortelle dem at glasset er halvtomt, ikke halvfullt. Da får en et rikere liv, og kan takle motgang. Men en skal ikke legge skjul på at enkelte dager er tyngre enn andre. Jeg bruker som et uttrykk at en kan gjerne gå i kjelleren å hente potetene, men en skreller dem oppe, sier Bjelland.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no