SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltÅpner «Hjertesone» ved Eide skole i dag

Åpner «Hjertesone» ved Eide skole i dag

I dag åpnes den første «Aktiv skolevei», eller «Hjertesone» på Haugalandet. Det er offisiell åpning ved Eide skole klokken 11.

Ordfører Jarle Nilsen, politiet, rektor og FAU er blant de som kommer til åpningen.

-Det jeg håper effekten skal bli, er at litt færre foreldre velger å kjøre barna helt inn til skolegården. At de heller velger å la barna gå eller sykle til skolen, og at de setter barna på de etablerne droppsonene dersom de må kjøre, sier Jan Erik Søvig. Søvig er prosjektleder for «Trygge barn på skoleveg» i Karmøy kommune.

Søvig melder at flere har blitt flinkere etter at det ble klart at det skulle bli bilfri sone rundt Eide skole.

-Det beste av alt er at vi hører enkelte barn har begynt å vise pekefingen til enkelte foreldre om at de ikke skal kjøre lengre, at det skal være bilfritt. Det varmer et trafikksikkerhetshjerte, sier han.

Prosjektet «Hjertesone – tryggere skolevei» er støttet av Trygg Trafikk og politiet. Karmøy er plukket ut som pilotkommune, og trafikksikkerhetsprosjektet blir finansiert av Rogaland fylkeskommune med fire millioner kroner over fire år. Målet er å få «Hjertesone» på plass ved syv skoler til.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no