SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltDet blir bilfri sone rundt Eide skole

Det blir bilfri sone rundt Eide skole

Jan Erik Søvig vil gjerne innføre det samme ved flere skoler på Karmøy.

Søvig er prosjektleder for «Trygge barn på skoleveg» i Karmøy kommune. Prosjektet «Hjertesone – tryggere skolevei» innføres flere steder i landet, og er støttet av Trygg Trafikk og politiet.

-Det er litt det store paradokset. Vi er redd for barna våre og velger å kjøre dem til skolen. Når alle gjør det blir det nesten umulig for de få igjen å gå der. Det blir en litt vond sirkel. Vi ønsker å stoppe den sirkelen, å flytte den kjøresonen litt lengre ut, slik at de kan gå de siste meterne til skolen og gjøre området rundt skolen mye tryggere, sier han.

Asfalten skal males og store skilt skal på plass. Derfor må det bli litt bedre værforhold før de kan gå i gang med prosjektet på Eide skole.

Karmøy er plukket ut som pilotkommune, og trafikksikkerhetsprosjektet blir finansiert av Rogaland fylkeskommune med fire millioner kroner over fire år. Hør mer om prosjektet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no