SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkBompengeparti vil stille til valg på Haugalandet i 2019

Bompengeparti vil stille til valg på Haugalandet i 2019

Et relativt nytt parti med bompengemotstand som sin fanesak prøver å etablere seg på Haugalandet. «Folkeaksjonen nei til mer bompenger» startet som en aksjonsgruppe på Facebook. I 2015 stilte de til valg i Stavanger og fikk inn tre representanter i bystyret med en oppslutning på 4,3 prosent. Nå vil de gjøre FNB til et nasjonalt parti og stille lister i flere kommuner i kommunevalget i 2019, også på Haugalandet.

– Vi er nå på jakt etter folk som er mot bompenger og som kan tenke seg å gå til kamp mot det. Veldig mye lenger enn det er vi ikke kommet med tanke på Haugalandet foreløpig, sier gruppeleder Frode Myrhol i FNB Stavanger.

Tradisjonelt har Frp vært partiet mot bompenger. FNB vil være et alternativ.

– Det er mange bompengemotstandere som kanskje ikke er enige med Frp i de andre sakene de står for. Vi har derfor laget et partiprogram der vi har plukket det beste fra alle partiene, sier Myrhol.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no