SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundTilbake etter alvorlig hodesmell: – Jeg ble redd

Tilbake etter alvorlig hodesmell: – Jeg ble redd

Det svartnet helt for Jostein Grindhaug da ei bagasjeluke traff ham hardt i hodet. Det skjedde i en mørklagt Storhall Karmøy på Vea 20. august. Først dagen etter smellen gikk han til legen, og ble lagt inn på Haugesund Sjukehus for CT-skanning.

– Jeg kjente det var en skikkelig smell, det blødde og styrte på, men jeg følte meg egentlig helt OK og dro hjem og overnattet der. Det var Eirik Opedal (sportslig leder i FKH) som morgenen etter ba meg ringe legen. Da ble jeg innlagt på sjukehuset og fikk tatt CT. Jeg kjente jeg begynte å bli redd selv, for det var vondt og jeg var ikke klar i hodet. Først da CT-en ikke viste noe kunne jeg slå meg til ro, sier Grindhaug til Radio 102 torsdag morgen.

Han er klar på at smeller som denne må tas på alvor, og innrømmer at han aldri skulle dratt hjem til Åkra etter å ha fått bildøren i hodet.

 

Tilbake mot Stabæk

Etter å ha stått over bortekampen mot Aalesund og hjemmekampen mot Vålerenga med hjernerystelse har FKH-treneren nå også fått landslagspausen på deg, og er klar igjen til bortekampen mot Stabæk lørdag kveld.

– Du har vært med litt av og på i treningsukene og i kampforberedelsene før de to kampene som endte med seier til FKH. Enkelte har vitset om «Brydegaard-effekten» allerede. Hvordan blir det hvis dere taper mot Stabæk?

– Det har jeg faktisk ikke tenkt på. Men vi har måttet snudd alle steiner flere ganger allerede denne sesongen. Vi vet vi kan tape flere kamper på rad, og vi vet at vi også kan dra til Stabæk å vinne. Det er jo en god journalistisk vinkling om vi taper i første kamp jeg er tilbake, men det er bare snadder for dere i pressen, ler Grindhaug.

 

– Det er meg og «Opedal» 

Søndag 5. september, dagen etter at FKH hadde slått Vålerenga hjemme på Haugesund Stadion, skulle Vard spille toppkamp i PostNord-ligaen mot Bryne på den samme gressmatta. En time før kampstart gikk Jostein Grindhaug og banemester Hans Grønnestad rundt og tråkket banen.

– Det var en intens helg, og få banetråkkere tilgjengelig. Dessuten slipper vi ikke til hvem som helst. Banetråkking er et eget fag, sier FKH-treneren med et lurt smil i munnviken.

I militæret blir man bedt om å navngi våpenet sitt. Har du gitt navn til denne «tråkke-gaffelen» du går rundt med?

– Hehehe. Jeg kaller den «Opedal». Så det er meg og «Opedal»…

 

Her kan du se Grindhaug og «Opedal» fikse på gressmatta på Haugesund Stadion.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no