SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHva er egentlig greia med de rare stillingsprosentene?

Mannlig badebetjent i 26,94% fast stilling. Kvinnelig badebetjent i 9,92% fast stilling. Dette er to helt seriøse stillingsutlysninger på Tysvær kommunes nettsider.

– Det høres rart ut, og er vanskelig å forklare. Men det er små stillinger, som går inn i forskjellige turnuser, sier badeleder Emma Karlsson ved Tysværtunet badeanlegg.

Hun gjør et solid forsøk på å forklare de litt spesielle stillingsprosentene.

(Foto: skjermgrabb fra Tysvær kommunes nettsider)

 

Åpner nyoppusset anlegg

I innslaget hører du også kulturhusleder Øystein Simonsen fortelle hvor flott og oppgradert badeanlegget er blitt.

– Særlig garderobeanleggene er pusset opp og utvidet. Vi er veldig stolte over at vi har brukt det eksisterende bygget til dette, og er veldig fornøyde med hvordan det er blitt, sier Simonsen.

Med begrenset antall badende, og svært strenge smitteverntiltak, er Tysværtunet Badeanlegg klart for nyåpning 23. september.

– I selve bassenget er det klor, noe som tar knekken på covid-19. Avstandsreglene på land og i garderobene er vi veldig strenge på, sier Simonsen.

Del på:

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no