SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundServitøren fra Sandnes tilbake i trening

Servitøren fra Sandnes tilbake i trening

FKHs nysignering Niklas Sandberg trekker fram sin gode venstrefot, OK fart og gleden ved å servere lagkameratene målgivende pasninger som sine fremste styrker på fotballbanen.

– Målpoeng kommer naturlig som et resultat av gode relasjoner med lagkameratene. Jeg vil påstå at jeg er veldig god til å spille fram andre. Da ønsker forhåpentligvis de å spille opp meg av og til også, sier Sandberg.

23-åringen har funnet seg godt til rette i FK Haugesund, men etter to mål i debuten i Storhall Karmøy, har Sandberg måttet ta det med ro i noen uker på grunn av en skade i leggen.

– Det var en liten strekk, men jeg skal trene fotball igjen i dag (fredag) for første gang. Jeg står over treningskampen mot Brann i helga, men hadde det vært seriekamp hadde jeg begynt med fotballtrening tidligere og blitt klar. Ingen vits å ta sjanser nå med fem uker igjen til seriestart.

FKHs første interesse for Sandberg kom sommeren 2017, da han presterte for Ull Kisa i Obosligaen. Det at klubben har jaktet hans signatur såpass lenge, gjorde FKH til et trygt valg da Sandberg skulle forlate Start.

– Jeg vet at jeg kommer til å få sjansen i FKH, og håper å levere, sier Sandberg.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no