SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltEmilie (24) fra Haugesund valgte praksis i India

Emilie (24) fra Haugesund valgte praksis i India

I seks uker har Emilie Skjoldevik Ødelien fra Haugesund levd livet i den indiske byen Bangalore. Hun studerer til å bli sosionom, og skal snart i gang med praksis.

– Jeg ville heller ha praksis i solfylte India enn i kalde Oslo. Derfor reiste jeg ned hit, sier 24-åringen, som trekker fram det å lære om andre kulturer som en viktig årsak til at hun valgte å reise til India.

Byen Bangalore er ifølge Ødelien Indias svar på Silicon Valley i USA, der de store IT- og teknologiselskapene har sine baser.

– Derfor er det ikke helt sånn i denne byen som for eksempel i Delhi, der en gjerne ser bilder av kaotisk trafikk og gater som vrimler av folk. Byen prøver å være litt europeisk, om kan kan si det, men det er både tuk-tuk og kyr i gatene, sier Ødelien.

Hun bli værende i India til juni, før turen går hjem igjen til Norge for å fullføre studiene. Vi ringte Emilie fordi vi har fått et tips om at hun er en ivrig lytter av Radio 102. Det viste seg å stemme.

– Jeg fikk min første radio da jeg var 13 år gammel, og har hørt på 102 siden. Men jeg skulle gjerne sett at dere startet morgensendingen kl. 03.30, på grunn av tidsforskjellen.

Vi får se hva vi kan få til, Emilie 🙂

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no