SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og scene«Georgs magiske medisin»-reisen går mot slutten

«Georgs magiske medisin»-reisen går mot slutten

Samboerne og skuespillerne Ellen Andreassen og Espen Mauno har reist landet rundt med forestillingen «Georgs magiske medisin» siden oktober i fjor.

Nå er de i Haugesund med forestillingen til søndag, før turen går videre til Stord, Husnes, Aksdal og Etne. De har fått gode anmeldelser for forestillingen, og har besøkt over 70 kulturhus landet rundt.

-Det har vært veldig flott å kunne dele det sammen. Du får sett vanvittig mye av landet når en er på Riksteateret-turné. Det er vi jo veldig takknemlige for, sier Andreassen. Hun har rollen som Georgs mor, og spiller også høne og sau.

Mauno har rollen som Georg. I tillegg er han musikalsk ansvarlig og har produsert låtene sammen med komponist Georg Eiriksson.

-Det er vanskeligere å spille for barn enn for voksne. De er jo mindre «oppdratt» til å oppføre seg i teateret, sånn sett. Det synes jeg er kult. Det er en kul utfordring. En viktig utfordring, sier Andreassen, noe Mauno er enig i:

-Det at de er er så ufiltrerte gir en herlig energi i det vi gjør på scenen, forteller han.

Forestillingen er et samarbeid mellom Riksteateret, Haugesund teater og Sogn og Fjordane teater. Morten Joachim Henriksen, teatersjef ved Haugesund teater, har regien.

Da de besøkte Radio 102 i dag spilte de en låt live. Det kan du høre sammen med intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no