SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundMer FKH på Radio 102: – Et viktig supplement

Mer FKH på Radio 102: – Et viktig supplement

At fotball er aller best fra et sete på tribunen kan vi alle være enige om. Likevel er det viktig både for Radio 102 og FK Haugesund at partene nå har forlenget avtalen seg imellom med to nye år. Det betyr at du også i 2020 og 2021 vil få høre direktesendt radio både før, under og etter FKHs kamper.

Samtidig går daglig leder John Harald Log inn i 2020 med fokus på å vinne tilbake publikum på Haugesund Stadion, etter flere år med nedgang.

– Jeg forstår de som sitte hjemme i de varme stuene sine med en 50-tommer ved tærne, og håper at regnet og vinden skal gå over før kampen blåses i gang på stadion. Så det er ikke folk sin feil, men vi som ikke har et godt nok produkt. Vi må bli bedre på å lokke folk på kamp. Hadde vi hatt et supergodt produkt så hadde jo folk stått i kø, sier Log.

Helt uten knottataklinger i knehøyde og kjøttsår på skinkene, fikk daglig leder John Harald Log i FKH og redaktør Thor Magnar Thorsen avtalen for 2020 og 2021 i havn.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no