SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltGeir Sindre vil ha flere med på treningsformen «rucking»

Geir Sindre vil ha flere med på treningsformen «rucking»

Med vekter i ryggsekken gjør de øvelser i naturen. Geir Sindre Ringdal vil starte den første offisielle rucking-klubben i Norge på Haugalandet.

Rucking er en treningstrend i USA.

-I organisert form slik den er nå er det amerikansk, men det er noe som kommer fra Forsvaret. Det er en militær funksjonell trening og en trening som er spesialutviklet for såkalte first responders, som er politi, brannvesen, ambulanse, forteller han.

Det var NRK Rogaland som først omtalte saken og Ringdal har fått mange henvendelser etter saken. Nå håper han flere vil prøve ut treningsformen, som han mener skal passe for alle.

-Jeg synes det er viktig at alle kan delta og at det er sosialt. Det spiller ingen rolle om du er 16 eller 80 år, sier Ringdal.

På Facebook-gruppen «Norway ruck» legger de ut arrangementer, og foreløpig har de en treningsdag i uken. Da har de fast treningstidspunkt, men ikke fast sted. De har blant annet trent i Vangen og Aksdal. Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no