SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalFlere artister fra Rogaland til Skudefestivalen

Flere artister fra Rogaland til Skudefestivalen

Flere artister og band fra Rogaland enn noen gang før er bekreftet til årets festival, melder Skudefestivalen i en pressemelding i dag.

-Det er en kabal som skal gå opp både økonomisk og på hva som er tilgjengelig på markedet i juli måned. Vi er jo ikke alene når det gjelder festivaler rundt forbi. Vi synes det er på sin plass å trekke frem alle de gode Rogalands-artistene vi har rundt oss, og har fått en god miks som vi regner med og tror vil passe godt inn i vår sjanger og vår festival der sør på «øynå», sier leder av hovedkomitéen, Olav Torkelsen.

Kvednabekkjers, FordRekord og Pakkers er bekreftet til torsdagen. Fredagen blir en Stavanger-kveld med Leif & Kompisane og Froddien fra Stavangerensemblet. Han kommer med Froddi & Compagniet.  Det blir gratiskonserter på lørdagen med Slogmåkane og Vidar Johnsen.

Festivalen arrangeres 2. til 5. juli. Hør mer om programslippet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no