SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundKjenner seg ikke igjen i kritikken: – Vi står med hevet hode

Kjenner seg ikke igjen i kritikken: – Vi står med hevet hode

Daglig leder John Harald Log står fortsatt ved at det var riktig å unnlate å permittere Mikkel Desler og Kevin Martin Krygård fra permittering på grunn av verdihensyn.

– Jeg står for beslutningen vi har tatt inntil videre, ja, sier Log.

VG skrev onsdag om misnøye i spillergruppa, og viste til interne WhatsApp-meldinger fra sportslig leder Eirik Opedal, og antydet at Opedal oppfordret permitterte spillere til organisert trening. Dette avviser FKH-spillerne Alexander Stølås og Fredrik Pallesen Knutsen i en artikkel i Haugesunds Avis torsdag (krever innlogging).

 

– FKH bomma med sin permitteringsvariant

Radio 102s fotballekspert Vidar Levinsen mener alt startet da FKH var først ut av Eliteserieklubbene med å permittere spillere, og valgte å spare noen.

– Det å si at Desler og Krygård fortsatt skulle få full lønn mener jeg var feil av FKH. Det gjorde også at de på en måte fikk hele fotball-Norge mot seg. Ingen andre har valgt samme variant, de har permittert alle eller ingen. Derfor har det vært litt vanskelig for FKH å stå med hevet hode i disse diskusjonene i ettertid, sier Levinsen.

Han er forøvrig også kritisk til NFF og NTFs håndtering av saken.

– Jeg syns ikke akkurat de har hjulpet FKH med klare retningslinjer om hvordan de burde håndtere dette, uten at jeg frikjenner FKH av den grunn.

Daglig leder Log står fortsatt inne for permitteringsvarianten klubben valgte.

– Vi har ikke følt at vi ikke kan stå med hevet hode i dette. Vi gjorde det vi mente var rett i den situasjonen, sier Log.

 

Radio 102s fotballekspert Vidar Levinsen

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no