SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertSpiller for trær og ville dyr

Spiller for trær og ville dyr

Lady Hardanger gav ut sitt tredje album 13. mars, dagen da Norge stengte alt av kulturscener. – Vi skulle spilt flere konserter den uka, blant annet på Tou Scene i Stavanger, og nå henger også sju konserter i mai og juni i en tynn tråd. Men vi håper å sette opp konsertene igjen til høsten, og da også med en tur til Haugesund, sier vokalist og låtskriver Ingeleiv Berstad. Hun er samboer med felespiller Olav Christer Rossebø, også han fra Haugesund. Anne Lise Frøkedal og Ingemund Askeland fra Etne utgjør resten av kvartetten. – Tre av oss lever av musikk og kultur, mens Ingemund driver et andelsbruk i Etne der han dyrker grønnsaker, så han har et annet bein å stå på, sier Berstad som også driver med scenekunst og mottar et tilskudd i den anledning.

Ingeleiv og Olav Christer satser på å holde en strømmekonsert 12. april i regi av Brakkesyke 2020. – Nå er det bare oss to hele tiden, men vi er flinke til å komme oss ut, og vi tar gjerne med oss instrumenter og spiller litt ute i skogen for trær og ville dyr, sier Berstad som er spent på hvordan lang tid det tar å bygge opp igjen et publikum når konsertstedene åpner igjen. – Jeg kjenner veldig på at jeg savner å være med folk, men det at man skal holde avstand kan sette seg slik at vi må bryte ned noen barrierer før vi vi har nok vilje til å samles, sier hun.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no