SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundFjeldheim drømmer om Grindheim

Fjeldheim drømmer om Grindheim

Øyvind Fjeldheim har sammen med FKH spikret ferdig programmet til det han kaller en kjempestor haugesundfest i Røverstaden lørdag. – På ettermiddagen sender h-avis.no  live podkast med gamle FKH-spillere og andre gjester, mens selve kvelden starter med Ford Rekord like etter kl. 18.00, sier Fjeldheim som skal lede showet foran 1500 feststemte haugalendinger. – Her blir det blant andre Det Norske Festorkester med Vidar Johnsen og Helge Toft, nybakt  seriemester, Kristoffer Haraldseid, Jostein Grindhaug og laget før Matti Røssland og alle i salen synger «Connys Englar», sier Fjeldheim. Selve cupfinaleshowet strømmes live på  h-avis.no. På Parkteateret arrangerer Maakeberget sin fest, og flere av artistene skal delta på begge arrangementene.

Fjeldheim er også mannen bak utsagnet om at artistene opptrer gratis på cupfinaleshowet. – Jeg og noen musikere gjør dette oms dugnad for FKH, men i all entusiasmen kom det ut i avisa som at alle opptrer gratis, men det er feil og feilen er min, ikke FKH sin, og jeg legger meg flat. Alle som skal ha betalt får betalt, presiserer han.

Øyvind Fjeldheim tro på en jevn kamp søndag. – Jeg tipper 3-2 til FKH og drømmen er at kaptein Christian Grindheim avgjør i det 90. minutt, sier han.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no