SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturDu treffer aldri Morten Harket på sosiale medier

Du treffer aldri Morten Harket på sosiale medier

I Ahas storhetstid på 80- og tidlig 90-tall var Morten Harket internasjonal popstjerne. Aha-fan og journalist i BA, Ørjan Nilsson har skrevet boka «Hjemkomst» som tar for seg Morten Harket på 90-tallet da han blant annet hadde stor solosuksess her hjemme. – Fra 1993 Harket hjem til Norge, ble den første som importerte elbil, inngikk samarbeid med Fredrik Hauge og Bellona og engasjerte seg i Ja til EU samtidig som han i snakket om situasjonen i Øst-Timor, sier Nilsson.

Han beskriver de mange møtene med Harket som givende og krevende med en klok mann som også er handy. – Morten Harket vil nok heller bygge en trapp i hagen enn å bruke tid på sosiale medier der du nok aldri vil finne han, sier Nilsson.

I kveld leder Nilsson sammen med musikkjournalist Audun Vinger samtalen med Morten Harket på Haugesund Folkebibliotek. Arrangementer er i regi av Øyobiblioteket.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no