SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterSamferdselStord-ordføreren: – Vi kan bare håpe at utfordringene tas tak i

Stord-ordføreren: – Vi kan bare håpe at utfordringene tas tak i

Ordfører Gaute Epland i Stord kommune er ikke fornøyd med ferjeselskapet Torghatten Nord, som overtok sambandet Halhjem – Sandvikvåg etter Fjord1 ved årsskiftet.

Fjord1 hadde totalt 145 kansellerte avganger i hele 2018. Bare på de første 13 dagene i 2019 måtte Torghatten Nord kansellere 125 avganger mellom Sandvikvåg og Halhjem.

– Det er ikke bare jeg, men mange fra både Stord og Sunnhordland som bruker ferjesambandet jevnlig. Det er hovedveien vår, og den er bare åpen noen minutter hver halvtime. Da er det viktig at ferjene går når de skal, sier Epland.

Han har likevel forståelse for at Torghatten Nord kan ha visse innkjøringsproblemer etter å ha overtatt sambandet, og viser blant annet til de nye ferjene som er forsinket utenfor ferjeselskapets kontroll. Han forventer uansett bedring.

– De var kanskje ikke godt nok forberedt. Vi i Stord kommune har ikke foretatt oss noe enda, vi kan vel bare vente og håpe at utfordringene blir tatt tak i. Jeg regner med at ferjesambandet blir tema når Samarbeidsrådet for Sunnhordland møtes i morgen, fredag, sier Epland.

Det at Torghatten Nord stort sett opererer ferjesamband i nord-Norge tror han ikke er avgjørende for problemene her sør.

– Nei, dette kunne nok skjedd hvilket som helst ferjeselskap.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no