SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertFyk – første band fra Imsland på Radio102

Fyk – første band fra Imsland på Radio102

Fyk hadde sin første konsert i en fem-dobbel 50-årsdag på en låve hjemme i Imsland. Tre og et halvt år senere er bandet ute med sin første singel, «Vil du», som de spilte inn i ABC Studio i Etne i august. – Tre av oss bor i Vindafjord, en i Tysvær og en i Oslo, sier vokalist og Jarle Nordtveit Åsheim. 24-åringen flyttet i fjor sommer hjem etter studier i Oslo og er nå fysioterapeut i Etne kommune. Helge Hummervoll (bass) er elektriker i Nordsjøen samtidig som han studerer til elektroingeniør. Han har også fått merke forveksling med navnebroren i Mods og The September When. – Før vi spilte på Old River Saloon før jul var det en journalist som lurte på om jeg kunne skaffe billetter til Mods-konsert, sier en lattermild Hummervoll som er Morten Abel-fan og skal se The September When i Skånevik i sommer. 25. januar spiller Fyk under 100 Dagar på Stord der folk fra en rekke festivaler på Vestlandet samles. – Det hadde vært topp om noen vil ha oss til å spille, sier Nordtveit Åsheim. Du hører «Vil du» i innslaget.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no