SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivNå vil han skape noe for ungdom på Karmøy

Nå vil han skape noe for ungdom på Karmøy

Det er ungdom på Karmøy som forhåpentlig kan nyte godt av at Geir Sommerfeldt legger ned bilsalget. Det har han drevet med i 45 år, før han nå har bestemt seg for å finne på noe annet.

– Jeg har lyst til å skape noe for ungdom på Karmøy og bruke litt de egenskapene jeg har. Det er tøft å være ungdom i dag, sier Sommerfeldt, som ikke vil røpe om det er snakk om for eksempel en fritidsklubb eller et arbeidstreningstilbud.

– Dere må bare vente å se. Jeg har en plan som jeg mener jeg kan lykkes med, dersom ting legges til rette slik jeg håper.

Sommerfeldt legger ned Sommerfeldt Bilsenter når han har solgt ut sine siste snaut 30 biler, og håper å være i gang med sitt nye daglige virke i slutten av mars.

I innslaget over kan du høre 68-åringen skildre hvordan bilbransjen har endret seg gjennom årenes løp. Det var en av årsakene til at han nå mente tiden var riktig for å gi seg.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no