SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivVokste ut av gamle lokaler – Stort nybygg på plass

Vokste ut av gamle lokaler – Stort nybygg på plass

NorEngros Haugaland Engros har vokst fra 2 til 19 ansatte siden starten i 2000. Tirsdag åpnet de sitt nye bygg på 2300 kvadratmeter på Norheim. Bedriften har fortsatt å øke omsetningen, til tross for tøffe tider i næringslivet.

– Jeg tror vi overlever svingninger i markedet fordi vi har mange bein å stå på. Vi er veldig glade for at vi har eiere som tør å satse lokalt, også i tøffe tider. Vi lo litt av en salgssjef for noen år siden som sa at potensialet for oss var en omsetning på minst 70 millioner kroner. Det trodde vi ikke på, men nå omsatte vi for over 70 millioner i 2016. Nå er målet fortsatt vekst, sier May Kristin Jacobsen Håland i NorEngros Haugaland Engros.

Hun ser særlig potensiale for videre vekst i den nye møbelavdelingen. Dette er noe de har brukt tid på å bygge opp på NorEngros på Forus.

Tirsdag markeres åpningen av nybygget med brask og bram.

– Vi har levt trangt på 900 kvadrat, og gleder oss voldsomt til å starte hverdagen i det nye bygget.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no