SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltTunge hundesenter 30 år

Tunge hundesenter 30 år

For ganske nøyaktig 30 år siden i dag feiret Torhild Hanssen Tunge åpningen av hundesenteret i Bjoa. Da var endelig barndomsdrømmen en realitet.

-Jeg var ikke så høy i hatten, og børskrakket kom jo og hentet oss inn igjen rett etterpå. Så det var en spennende tid, med du verden så mye sommerfugler i magen og hvor spennende det var. Veldig kjekt, fine folk og champagnekorker, snorklipping og alt sammen, sier Hanssen Tunge, som skal finne frem utklippsboken med bilder fra åpningen senere i dag og legge det ut på Facebook-siden til hundesenteret.

Hun er ikke i tvil om det å jobbe med det hun drømte om har stått til forventningene.  -Det har det. Det har vært en forferdelig spennende tur. Jeg visste veldig tidlig at jeg hadde lyst til å drive med hund, sier hun, og minnes border crollien hun vokste opp med.

Hun har alltid visst at det var hundetrener hun ville bli, og å hjelpe folk med problemhunder. Slik ble det, og mye mer til.

Hør intervjuet med Hanssen Tunge over, og se veggdyr-søkshunden hennes, Busa, i aksjon på Radio 102’s Facebook-side. Vi plantet noen småkryp i redaksjonen og Busa fikk vist frem sin prisbelønte snute. 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no