SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivVil i dialog med grunneierne og unngå rettssak

Vil i dialog med grunneierne og unngå rettssak

Styreleder Andre Kidess i Fjord Motorpark ønsker å gå i dialog med grunneierne om veien videre etter ekspropriasjonsvedtaket i går. Grunneierne har sagt at de vil gå til retten.

– Det er en naturlig reaksjon som vi skal ha respekt for. Det er ikke enkelt for motparten som sitter med en del eiendom. Men jeg håper vi kan komme til en løsning, og unngå å ta saken gjennom rettsapparatet. Jeg vet av erfaring at de eneste vinnerne da er advokatene, sier Kidess.

Ifølge grunneierne har advokater fra både Hjort og Haver advokatfirmaer uttalt at reguleringsplanen er ugyldig. En grunneier som Radio102 har vært i kontakt med er svært opprørt over at det ikke er blitt fokusert mer på dette, og etterlyser en tilbakevisning av disse påstandene fra motpartens advokater.

– Vi har snakket med folk vi også, og de mener reguleringsplanen er gyldig. Men det er klart at siste ord ikke er sagt i denne saken, sier Kidess.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no