SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneDe visne menn og solstrålen

De visne menn og solstrålen

Torolf «Han Innante» Nordbø, Rita Fotland og John Skien var gjester i studio i dag for å lade opp til deres forestilling «Tre visne menn og ei solstråle», som de har sammen med Tor Øyvind Skeiseid.

Den tar de med seg til Haugesund og Festiviteten i november. Det blir deres 19. og siste forestilling etter å ha reist rundt med forestillingen siden oktober 2016.

-Jeg har jo vært der som publikummer mange ganger. For omtrent 20 år siden så jeg Gunnar Andersen sin beste forestilling, «Men Elvis kom aldri til Haugesund». Det var en fantastisk kjekk forestilling. Så jeg har veldig respekt for Festiviteten, at det som skjer på scenen der, det er bra. Derfor var jeg litt i tvil om jeg selv skulle entre den scenen. Men det går nok på et vis, sier NRK-legenden, som sang «Blue eyes crying in the rain» med Fotland da de var gjester i dag.

Skien og Skeiseid har jobbet sammen i NRK tidligere og fant tonen. Skeiseid tok initiativet til å få Skien med på laget.

-Vi lar livet passere revy. Altså, det er ikke revy men vi lar livet passere revy. Det er noe annet. Slik av det blir små hendelser fra våre liv, morsomme hendelser. Litt skråblikk på det, sier Skien og Nordbø.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no