SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikk– Om min politiske karriere er over; So what?

– Om min politiske karriere er over; So what?

Trygve Hagland meldte seg ut av Karmøy Frp for å stå fritt i ekspropriasjonssaken. Nå varsler han oppvask i partiet han forlot.

– Det ble tydelig sagt fra partiet og Einar Endresen at det ville bli reist sak mot de som stemmer på tross av partiet. Jeg ville ikke gi han muligheten til å reise ekskluderingssak mot meg, og meldte meg derfor ut for å kunne gjøre som jeg ville, sier Hagland.

Betyr det at det nå vil bli reist sak mot de som stemte på tross av partiet, men ikke meldte seg ut først?

– Ja med tanke på det som ble sagt, så tror jeg det.

Hagland syns det er trist at det han beskriver som en av fylkets beste Frp-grupper nå smulderer opp, men tar fremtiden med knusende ro.

– Jeg har vært med lenge og har gjort min samfunnsplikt i Karmøy kommunestyre. Dette har jeg et veldig avslappet forhold til. Om min politiske karriere nå er over; So what?

Så det er uaktuelt for deg å bli en del av Frp igjen?

– Ja, med den besetningen som er igjen i gruppa i dag, så må det utskiftninger til dersom det skal skje, sier Hagland.

Haglands habilitet i saken ble før kommunestyremøtet mandag vurdert da han for en tid tilbake, på privat initiativ, startet en pengeinnsamling til prosjektet. Hagland ble vudert habil, og stemte dermed «ja» til ekspropriasjon.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no