SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivKarmøyselskap med hele verden for sine spritede hender

Karmøyselskap med hele verden for sine spritede hender

Karmøyselskapet Oxyl-Clean ser for seg å selge sitt produkt Oxyl-Pro over hele verden, etter at de nå har fått dokumentasjon på at desinfiseringsmiddelet tar knekken på kappekledde virus, inkludert koronaviruset. Nå håper Oxyl-Clean å kunne produsere 1 million liter i uken.

– Vi er de første med denne dokumentasjonen. Det betyr at vi vil kunne selge produktet vårt i hele verden. Det det står på er hvor fort vi kan få produksjonen opp i en million liter per uke, sier daglig leder Tor Petter Eriksen i Oxyl-Clean.

Selskapet teller i dag fire ansatte på Karmøy. Trolig er de fem innen en uke eller to.

Selv om selskapet kan sitte på en gullgruve, har Eriksen blandede følelser rundt det å skulle profittere på koronaviruset.

– Jeg håper jo egentlig at virussituasjonen vil roe seg raskt. Samtidig er dette produktet så unikt at jeg tror folk vil ha det i hjemmet likevel, sier Eriksen.

Han vil ikke anslå hva Oxyl Clean på Karmøy kan komme til å tjene på Oxyl Pro, og påpeker at satsingen vil koste ca 50 millioner. Produktet er i utgangspunktet utviklet for desinfisering av drikkevann, og Karmøyselskapet har nylig signert en avtale med FN.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no