SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltVinjeordføreren: – Diktatorisk av regjeringen

Vinjeordføreren: – Diktatorisk av regjeringen

Jon Rikard Kleven står last og brast ved Vinje kommunes beslutning om å forlenge hytteforbudet til 27. april. Han reagerer sterkt på at helseminister Bent Høie går ut og konkluderer, uten at kommunen får legge fram sine argumenter i en lovlighetskontroll fra Fylkesmannen.

– Det er rart at regjeringen mener det er fornuftig med et forbud til 20. april, men helt ufornuftig med et forbud til den 27. Det er vanskelig å forstå hvordan regjeringen tenker rundt dette her. Det er tydelig at de skal være litt diktatoriske, med tanke på at de allerede har konkludert, sier en svært misfornøyd Kleven.

Det var i en sak i Finansavisen at helseminister Bent Høie uttalte at Vinje kommune ikke kan forlenge hytteforbudet til 27. april, når regjeringen har sagt at det skal oppheves den 20.

 

– Trist hvis hyttefolket boikotter butikker

Ordfører Kleven er klar over at han kanskje har brent noen broer til hytteeierne i kommunen. Kritikken har haglet de siste dagene.

– Det er et dårlig klima mellom hyttefolket og ordfører nå. Jeg hører flere si at de vil boikotte butikker i Vinje, og det er jo trist, men vi kan ikke sette til side hensynet til liv og helse av den grunn. Jeg vil også si at jeg har fått mange meldinger fra hytteeiere som støtter beslutningen vi har tatt, men de kommer liksom ikke fram med caps lock på Facebook, sier Kleven.

Nå innser han at hyttene på Vågslid, og i alle andre deler av Vinje kommune, vil fylles opp med folk allerede fra neste helg av. En drøy uke før kommunen vil ha dem der.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no