SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkNabogruppa varsler rettssak

Nabogruppa varsler rettssak

Motstanderne av Fjord Motorpark varsler rettssak dersom det skulle bli vedtatt ekspropriering i kommunestyret mandag kveld.

– Vi håper det blir satt endelig sluttstrek i kveld. Ellers er jeg redd kommunen vil gå på en smell i den påfølgende rettssaken, sier talsmann Gaute Sanson for nabogruppa.

Han er helt uenig i Fjord Motorparks styreleder Andre Kidess sine uttalelser før kveldens møte. Kidess sier at politikerne må ta ansvar etter saksbehandlingsfeilen i 2013 og få dette gjennom, at den politiske vinglingen en nå har sett er et politisk selvmord for enkelte av representantene og at de krysser fingrene og håper på det beste.

– Vi krysser fingrene vi også. Og dette er ikke vingling, men gyldig grunn til å ombestemme seg på bakgrunn av et bedre beslutningsgrunnlag, kontrer Sanson.

Kidess og Fjord Motorpark har ikke sagt hva som blir veien videre fra deres side dersom det blir «nei» til ekspropriasjon. Sanson og nabogruppa er klare på at de tar saken til retten dersom det blir et “ja.”

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no