SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportLokal fotballVea-kaptein: – Det kjekkaste eg har gjort me klernå på!

Vea-kaptein: – Det kjekkaste eg har gjort me klernå på!

Det ble en kjempefest for Vea i egen storstue da de slo Haugar 3-2 på direktesendt TV, og rykket opp til 4. divisjon søndag. Kaptein Frank Vea uttalte på sosiale medier etter kampen at dette var det kjekkeste han hadde gjort med klærne på;

– …og det sier jo litt, sier tobarnsfaren.

Han hadde forberedt seg på fest i en fullsatt Storhall Karmøy, men at det skulle bli så bra som det faktisk ble hadde han aldri trodd.

– Det var snakk om 1200 publikummere, og den festen som Veabygda stelte i stand. Det trøkket som var fra start, og den rammen. Jeg er så glad for at jeg har fått oppleve dette på en fotballbane at jeg blir helt rørt bare av å snakke om det, sier Vea.

Feiringen i går ble begrenset til en dose champagne i garderobetaket. Torsdag 2. november spiller Vea sin siste kamp i 5. divisjon, før de går løs på 4. divisjon til neste år.

– Da blir det nok opprykksfest fra torsdag til søndag, sier kapteinen.

 

Foto: Grethe Nygaard, Haugesunds Avis

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no