SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFilm og kinoSøker flere lokale kortfilmer til ny festival

Søker flere lokale kortfilmer til ny festival

Neste år arrangeres The Norwegian International Seagull Shortfilm Festival for første gang. Det skjer 16.- 18. februar, og det er den lokale regissøren Cato Manuel Ekrene som står bak. Festivalen er en realisering av en drøm han har hatt i fire år.

Festivalen har mottatt filmer fra innland og utland, men kun én film fra Haugesund. Nå oppfordrer han flere lokale til å sende inn sine kortfilmer.

-Det er mange filmer i Haugesund som lages nå, som har blitt laget. De må jo melde seg på, skal du komme deg frem i filmbransjen så må du vise frem. Jeg vet at det er masse bra som har blitt laget, de må bare tørre. De har ingenting å tape, sier regissøren i Manuelfilm.

Festivalen arrangeres på Hotell Amanda i Haugesund og det blir flere familieaktiviteter gjennom helgen. Åpningsfilmen blir Ekrenes egen «Run faster». Filmen vant nylig Ekrene pris for under Largo Filmawards for beste regissør.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no