SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterForbrukerNå kan du spise for en hundrings igjen

Nå kan du spise for en hundrings igjen

Fra mandag 19. februar starter en hel uke med “Haugesund i 100” igjen. Konseptet er at spisestedene i byen tilbyr mat for en hundrelapp, med mål om å få flere til byen for å utforske mattilbudet.

Det ble en stor suksess i fjor med rundt 15 spisesteder med. I år er antallet doblet til over 30. Altså er 90 prosent av spisestedene fra Gard til Rådhuset med.

– Vi håper på stort trøkk, og at folk kommer seg ut og prøver seg fram. De enkelte spisestedene bestemmer selv hvilke retter de vil selge for en hundrelapp, men fellesnevneren skal være gode tilbud, sier To Glass-innehaver John Gustav Lohne, som tok initiativet til “Haugesund i 100” i fjor.

Trond Viggo Våga i Bohemer åpnet i Helsehuset 1. desember, og er med for første gang.

– Vi satser på stort trøkk hele uka og at vi må jobbe som blekkspruter hele gjengen.

På Facebooksiden “Haugesund i 100” ligger lista over alle spisestedene som er med på konseptet.

Bon Appetit!

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no