SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund«Gyt» går for bedre flyt: – Skal score minst 10

«Gyt» går for bedre flyt: – Skal score minst 10

FKH-spiss Frederik Gytkjær hadde en litt brokete sesong i 2017 og endte på 6 mål i Eliteserien. Aller helst vil han opp på 15 i 2018, men sier seg greit fornøyd om han når tosifret.

– Jeg blir ikke fornøyd om jeg ikke kommer opp i 10 mål. Det skal jeg ikke legge skjul på, sier Gytkjær, som fikk fjorårssesongen delvis stykket opp av skader.

Selv om det hadde betydd større konkurranse om spissplassen, hadde Gytkjær helst sett at FKH faktisk fikk tak i kraftspissen de har jaktet hele vinteren. Dansken mener det hadde passet ham bedre i 4-4-2.

– For å være ærlig manglet vi vel et skikkelig spisspar i fjor. Jeg tror de fleste kan se at jeg og Ibrahim er litt for like, og at det ble enklere for motstanderne å demme opp for. Jeg merket da jeg spilte på topp sammen med Tor Arne Andreassen i noen kamper i fjor at jeg fikk en litt annen rolle og fant andre løsninger. Nå har vi jo fått inn Ibrahima Kone som kan tilføre noe nytt, men vi skal vel ikke legge for mye press på ham helt enda, sier Gytkjær.

Han er svært positiv til kreativiteten i Babajide David Akintola og Joakim Våge Nilsen, som nå er klare for FKH, og utelukker heller ikke at han som spiss kan lykkes i andre formasjoner enn 4-4-2.

Uansett er målet for Gytkjær å være en viktig bidragsyter i Eirik Hornelands førsteellever i Eliteserien i år. Nå ser han frem til å forlate vind, regn og snøslapsen på Haugalandet for en ny treningsleir i Spania. FKH reiser på mandag.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no