SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltTysvær-ordføreren kjemper for Nedstrandsferja, igjen

Tysvær-ordføreren kjemper for Nedstrandsferja, igjen

Samferdselssjefen i Rogaland har signert en høringsuttalelse der Nedstrand er tatt bort i forslag til nytt ruteopplegg.

(Arkivfoto: Einar Tho/Haugesunds Avis)

Det er det ene forslaget. I det andre forslaget i høringsuttalelsen ligger Nedstrand inne med færre avganger. Det er ikke første gang ordføreren i Tysvær, Sigmund Lier, må kjempe om Nedstrandsferja.

-Vi mener det er helt feil politikk og det er en helt feil vei å gå med tanke på det lange, gode sambandet som har vært mellom Stjernarøyane, Foldøy og Nedstrand, som binder Ryfylkeøyene sammen og som er veldig viktig samferdselsåre for dette området, sier Lier.

Pendling, transportselskaper som skal hente og levere til bønder eller fiskeoppdrett,  turismesatsingen på Nedstrand, blant annet med tanke på Himakånå, og nasjonal sykkelvei som går over sambandet. Det er noe av det Lier trekker frem som argumenter mot forslaget.

Samferdselssjefen inviteres til kommuneplannemda 6. mars, der høringsuttalelsen vil bli tatt opp. Hør mer om dette over. 

 

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no