SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterForbrukerDerfor påvirker coronaviruset økonomien vår

Derfor påvirker coronaviruset økonomien vår

 -Denne frykten gjør at vi oppfører oss annerledes. Da forplanter det seg i økonomien med en gang, sier finansrådgiver i DNB, Kristine Unhjem Askeland.

Hun forteller at det er travelt hos dem om dagen med flere henvendelser fra folk som ønsker råd.

-Absolutt. Vi merker dette. Det er mange som stiller spørsmål, mange som ønsker rådgivning og vil ha tips om hvordan de skal forholde seg nå når børsen reagerer som den gjør, forteller hun.

DNB har hatt en del fokus på fond og fondsparing og for noen av kundene er det gjerne første gang de er med på en sånn nedgang vi ser i dag. En del tar kontakt for å få råd om hva de skal gjøre nå.

-Hva du skal gjøre nå kommer helt an på hva som er målet ditt er og ikke minst hvor langt tidsperspektiv du har på sparingen din, forteller hun. Hør mer om dette i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no