SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertLinn Kristin fra Avaldsnes med sin første sololåt
Linn Kristin Mæland bor i Oslo, og har gått på musikklinjen på Skeisvang og studerer populærmusikk ved Westerdals. Nå er 24-åringen ute med den sin første låt som soloartist, «Someone sometimes».

 

Foto: Pressefoto av Joachim Magnussen.

-Jeg har jobbet i studio i cirka to år nå for å finne ut hvilket sound jeg vil gå for,  hvem jeg vil være som artist og finne den rette låten. I fjor fikk jeg jobbe med en som heter Bård Mathias Bonsaksen, som er en veldig dyktig produsent og låtskriver og har også produsert litt for Ina Wroldsen og Bendik og jobber med mange flinke folk.  Vi var i studio og skrev singelen. Det var veldig kjekt og lærerikt, forteller Mæland.

 

Hun kommer til Haugesund i april. Da har hun konsert på Café René 10. april. Hør intervjuet og låten over.

Del på:

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no